4

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 09.09.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og tørr hodebunn, må du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene på dårlig hodebunnshelse på et eller annet tidspunkt. Så du er ikke alene.

Siden 1950 har Head & Shoulders vært et foregangsselskap innen hodebunn- og hårforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rådgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir næring til håret.

 

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til å bremse ned hårtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft.

I tillegg til de ulike faktorene som kan føre til hårtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hårtap på grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hår slår ned på flass fra første gangs bruk, og bidrar til at håret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt.

Trenger egentlig skiskytter Emil Hegle Svendsen si så mye i deres nyeste kampanje... 

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders! 

 

(Må å le litt av denne tause reklamen dere, for Emil minner meg om enkelte gutter på byen. Tihii... kanskje de også bruker Head&Shoulders. Trykk innpå å se!)

 

 

Love Kristine

 

 

(kilde: http://www.headandshoulders.no/)

//sponset innlegg

Skrevet 09.09.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 4 kommentarerKommentarer

Tea

09.09.2014 kl.22:41

Haha... Skjønner hva du skriver ang. gutter på byen. Kjekkasen har fint hår da! ;)

Nicoline..

10.09.2014 kl.08:49

Deilig kjekkas med fint hår ja.

Ina M. Lunde

10.09.2014 kl.09:54

Dummeste. Jeg får bare mer og mer flass av head'n'shoulders.

Elida Storrød

10.09.2014 kl.18:32

Haha skjønner hva du mener :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits