3

KOS

Skrevet 30.07.2014 kl.14:43. Ligger i kategorien Utenlandsreise.

 

Fra Bodrum kan man ta ferje til en rekke av de greske øyene, deriblant Rhodos og Kos. På mandag tok vi turen over til Kos som ligger bare 10 km utenfor Bordum. Vi vandret litt rundt i byen, fant Hippokrates tre, spiste deilig lunsj i gamlebyen, og badet på stranden der. Vi hadde bare 5 timer før ferjen retunerte til Bodrum, men det holdt igrunn. Vi fikk sett mye av Kos, og vi synes ikke det var så spennende der. Det var mye norske flagg på restauranter og barer, unge som lærte seg flaring med flasker på stranden, og mye billig alkohol. Tror nok denne øyen er for de som en del yngre enn oss, og som ønsker ferie med flatfyll.

For all del, vi liker bra fester selv. Men Bodrum tar det på et helt annet nivå. Der er det mange svære og fancy nattsteder med underholdning, og man kan også feste på de store partybåtene Diamond og Catamaran. Diamond er den minste av de to og har plass til ca 800 mennesker, mens Catamaran tar en plass mellom 2000-3000 og har gjestet flere celebre mennesker og Hollywood-kjendiser. Samtidig kan man finne mindre utesteder, laidback vannpipe-restauranter ned med stranden og koselige lounge-barer. Vi ønsket en ferie med en blandin av opplevelser, kjærlighet, strandliv mm., så vi var bare skikkelig ute to av kveldene. Digger Bodum! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 30.07.2014 kl.14:43. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 3 kommentarerKommentarer

Andrea Desiree & Andrea Vesta

30.07.2014 kl.15:57

fine bilder :)

siljeandreassens

30.07.2014 kl.16:02

Kos deg masse! :)

intermezzo

30.07.2014 kl.18:31

Så flotte bilder du tar.. Ser ut som du har det helt fantastisk flott. Du er utrolig heldig synes jeg :). Har alltid hatt lyst til å dra til kos eller de andre kjente øyene :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits