3

BODRUM

Skrevet 17.07.2014 kl.18:37. Ligger i kategorien Utenlandsreise.

 

Hei søtinger! Akkurat nå sittter vi på en nettkafé i Bodrum og nyter livet. Vi kom hit natt til onsdag og skal være her hele to uker. Herlig!

 

 

Bodrum, kalt Tyrkias «St. Tropez» er den mest populære ferie destinasjonen for tyrkere. Mange tyrkiske kjendiser, skuespillere og sangere reiser hit. Også en rekke Hollywood-kjendiser har feriert her. George Clooney har feriehus i Bodrum, og akkurat nå er Zac Efron her. Det er jo litt gøy! Her ligger også en av de 7 antikke underverker i verden, «Mausoleum».

 

 

Det som vi synes er bra her, er at det er vind og samtidig veldig lav luftfuktighet, så man blir ikke så varm og svett som i andre sydlige land. De standard jalla-bodene finnes naturlignok her også, men går man i de riktige områdene i Bodrum sentrum (de stedene tyrkerne er) så slipper man innkasterne på restaurantene, og man kan shoppe ekte merkevarer eller varer med fastpris i finere butikker. Langs kaien i Burdrum er det tett i tett med båter og store yacht'er. Vi har allerede rukket og gå rundt i lokalbyen Gumbert, i Bodrum, og badet på stranden Bitez.

 

kjole: Miss Sixty

 

 

Love Kristine

Skrevet 17.07.2014 kl.18:37. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 3 kommentarerKommentarer

liram

17.07.2014 kl.19:42

Høres herlig ut!

Frida Vik

17.07.2014 kl.22:21

Så mange fine bilder! :D

Eline Hvatum

18.07.2014 kl.13:25

høres fint ut, kos dere masse masse!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits