6

NOT SORRY //sponset video

Skrevet 14.07.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Sorry, NOT SORRY, for å be dere om å se denne videoen. Det er en liten oppvekker til en del kvinner der ute, meg inkludert. Jeg er nok ikke den eneste som av og til får den ydmyke tonene og blir nesten litt underdanig. Det er en fin egenskap å være ydmyk, men ikke på bekostning av å være selvsikker og vise sine styrker. 

Når jeg møter nye mennesker, og de spør hva jeg driver med svarer jeg ofte "ingeniør". Og hver gang Philip hører dette, så skyter han inn: Du er SIVILINGEIØR. For ja, jeg har 6 års høyre utdanning, 1 årig studie i Økonomi og ledelse + Master i Bygg og Miljøteknikk. Jeg jobber også i ett av Norges største byggfirma og har ansvarsfulle arbeidsoppgaver. Jeg er stolt - inni meg. Men når andre spør, så blir svare gjerne kort. Jeg vil ikke virke for vellykket, for stolt, for smart, og jeg vil ikke at folk skal tro jeg tror for høyt om meg selv. Det er jo igrunn bare tull! Hvor mange menn ville gjort det samme og fremstilt seg selv lavere - antakelig få. Vi jenter bør tørre og være stolte, bedre og smarte! Alle har noe de er god på om det er på uansett sammenheng - så vær stolt av det og vis det. Ikke beklag for å være god i noe - #ShineStrong

Om dere vil lese mer kan dere gå til Patenene og lese mer HER!

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 14.07.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarerKommentarer

Thea Lanes

15.07.2014 kl.14:44

Så fin blogg du har :)

Nadine Olsen

15.07.2014 kl.18:08

Dette inlegget likte jeg fordi dette er utrolig viktig å få frem. Jeg kjenner meg selv godt igjen i det og må kansje prøve å bli flinkere til å ikke beklage for det å være god i noe! Vi kvinner gjør det litt for ofte føler jeg.

Charlene N. Nedrum

15.07.2014 kl.18:27

Flott innlegg Kristine! Er så enig i alt du skriver!! :D

Camilla Osaland

15.07.2014 kl.19:09

veldig bra innlegg og video! Kjenner meg igjen faktisk :)

woooow

15.07.2014 kl.20:07

Det er jo så meg:) bra video
Så denne på en annen blogg i sta. Den er veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits