3

Svanshornet

Skrevet 14.07.2014 kl.09:46. Ligger i kategorien Sporty.

 

Søndagen dro jeg, Philip, mamma og pappa på fjelltur. Vi gikk opp til Svanshornet. På vei oppover ligger Rollonhytta. Det er klubbhytta til den sportsklubben jeg var aktiv i i mange år. Jeg spilte håndball for SK Rollon i 14 år, fotball i fem år, også var jeg håndballdommer for klubben i fire-fem år. Vi jeg har også malt på den hytta gjennom dugnad, og håndball-laget mitt sov over der noen få helger og trente i fjellet. 

Det er veldig fin tur, men flott utsikt over fjell og fjorder. På toppen av Svanshornet (552 moh) kan vi se utover til Ålesund. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 14.07.2014 kl.09:46. Ligger i kategorien Sporty. 3 kommentarerKommentarer

fifthharmoony

14.07.2014 kl.15:59

Heisann, jeg ville bare stikke innom en tur å bare fortelle deg, hvor fantastisk bloggen din er , stå på!. Håper du kan stikke innom bloggen min en tur .

Elise Ervum

15.07.2014 kl.10:25

Fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits