10

Natur-Import

Skrevet 18.08.2013 kl.20:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

annonse


 

Het søtinger. Mange av dere har nok allerede hørt om Tampons for free. Melder du deg inn der, så får du tilsendt gratis tamponger hver mnd. Det koster virkelig ingenting, å vet dere hvorfor? Jo, fordi Tampons for free markedsfører sine samarbeidspartnere på tampong-pakken vi mottar. Denne gangen er det Natur-Import AS som er avbildet.

 

Litt om Natur-Import

Natur-Import er blant de eldste leverandørene av naturprodukter og økologiske varer til det norske markedet med over 40 års erfaring. Naturproduktene er produsert av anerkjente europeiske produsenter med råvareleverandører fra hele verden. De har alt fra naturlig urtete. kosttilskudd og pateer til kosmetikk, dusjsepe, hårvann og mye annet sunt og naturlig. 

Jeg har vært så heldig og motatt noen av deres produkter:

 

 

Jeg må innrømme at det første jeg tenkte når jeg så de flytende vitaminene var æsj-da. Jeg liker vitmaminer best i tablettform for å slippe smaken, og kan ikke fordra alle former for solhatt ol. Men for å kunne gi en riktig tilbakemlelding så måtte jeg jo teste det ut. 

 

Dusjsepe Granateple

 

Dusjsåpen lukter granateple og er veldig veldig frisk og god. Den skal også rense og pleie huden. Absolutt en herlig dusjsepe :)

 

Floradix Formula, flytende vitamin- og jerntilskudd

  • Tretthet og mangel på energi
  • Konsentrasjonsvansker 
  • Manglende utholdenhet ved fysisk trening
  • Gjentatte infeksjoner 
  • Sprø negler
  • Blekhet og/eller mørke sirkler under øynene

Både jeg og Philip har drukket av denne noen dager nå, og den smaker faktisk godt. Den minner litt om slike friske juicer man får kjøpt på ferie i utlandet, så det var ingen kunst å like. :)

 

Floradix Magnesium

Flordaix Magnesium er uten konserveringsmidler og kan blandes med vann eller jiuce, og jeg gjorde det førstnevnte. Den smake ganske greit, litt som en svak appelsin-saft. De som mest trenger magnesium er kvinner gjennom svangerskap og ammeperioder, mosjonister og folk med høyt fysisk eller mentalt stress.

 

Floradix Kalsium/Magnesium


Floradix Kalsium/Magnesium er et veldmakende mineralkonsentrat uten konserveringsmidler. Jeg bladet også denne med vann, og den smakte saft som den andre. Kalsium Magnesium er beregnet for de som ønsker å opprettholde eller å bedre skjelettet.

 

Det er umulig for meg å teste virkning av produktene, men såpen luktet digg og kosttilskuddene smakte bra. Jeg tror uansett det er lurt å tilføre kroppen vitaminer og mineraler. Så ta en titt innom nettsiden til Natur-Import, les mer om produktene og se om dere finner noe nyttig og spennende! ;) 

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.08.2013 kl.20:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 10 kommentarerKommentarer

Malin Amalie

18.08.2013 kl.20:37

:)

Mjiaow

18.08.2013 kl.21:11

Jøss, venter på pakke med disse produktene selv etter å ha vunnet konkurranse :) :) Gleder meg enda mere nå til jeg får de etter å ha lest dette :D

Hvordan fikk du de du? Blogger-utsendelse? :)

Saraaah

18.08.2013 kl.21:15

Håper du har hatt en fin sommer!

Vilde

18.08.2013 kl.21:17

Spennende :-)

kristinerosok

18.08.2013 kl.21:24

Mjiaow: Jeg er med i Tampons for free sitt bloggnettverk, og får derfor tilsendt produkter fra Tampons for free sine samarbeidspartnere. Så tester jeg produktene og deler mine synspunkter med dere ;)

Lena

18.08.2013 kl.21:25

Jeg bruker faktisk den Floradix jern og vitaminer :)

Ann Cathrine

18.08.2013 kl.21:31

Tusen takk for tipset! Men jeg skjønte ikke helt hvordan jeg kunne registrere meg for å få det da..

Mjiaow

18.08.2013 kl.21:34

Hmm.. Jeg er også registrert i Bloggsystemet dems å fikk ikke pakke hverken sist eller nå :P

Har vel kanskje ikke nok lesere for de :P Hehehe

Når jeg etterlyser info får jeg bare beskjed om at de bytter på å sender til forskjellige.. Men ser at du fikk jo forrige gang også :P Heldig <3 Hadde SÅÅ lyst på sebamed-pakken da de reklamerte om den.. :D

StineMilana

19.08.2013 kl.00:04

Høres helt fantastisk ut :D

hHei aha

09.02.2014 kl.04:55

Oki tar der fra;)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits