4

Jeep Safari

Skrevet 20.07.2013 kl.00:52. Ligger i kategorien Utenlandsreise.På torsdagen var vi på Jeep Safari. For en tur med masse opplevelser på godt og vondt. ;) Opplegget startet veldig jalla. Vi var mange mennesker som skulle fordeles på seks biler. Å med null planlegging og kun fire sjåfører, så ble det kaos. Etter lang tid klarte de å overtale to av turistene til å kjøre, samt jeg og Philip ble plassert i fire ulike biler før de fikk kabalen til å gå opp. Å når vi endelig skulle begynne å kjøre, så var første stopp bensinstasjon for å fylle bensin. Jezzz - etter en time var vi endelig i gang. 

De snakket stort sett kun tyrkisk og tysk, så vi visste igrunn aldri hvor vi var, hva vi skulle se etter eller hvor vi skulle på neste stopp. Første location var en dyrepark langt inni fjellene. De hadde kjempemange ulike dyr og fugler. Vi kjøpte dyremat, så vi kunne mate de. Å det var utrolig gøy når de spiste fra hendene våre. Det som ikke var så kult, var at de hadde en ulv, en depressiv rev og to triste apekatter i bur. Synes det er helt fælt og stenge inne dyr som egentlig burde være i det fri, så deler ikke de bildene med dere (bloggen skal jo være en happy-plass). Men for all del, vi koste oss masse der. :) Videre kjørte vi gjennom bebyggelser opp i fjellene, så på fossefall, elver og spiste lokalmat. Det var ganske så kult, også var det mye vakkert å se. Det som ikke var så digg var at det pissregnet i over en time på turen. Og med åpent tak og kaldere luft i fjellene, så var sinnsykt kaldt. Jeg så ikke en dritt på over en halvtime, for der bøttet så mye ned og jeg satt med en hånduk over hode og skalv av kulde. Philip var så nydelig. Kom med støttene ord og fikk opp stemningen. Alt i alt så var det er veldig fin tur, for vi fikk sett utrolig masse forskjellig. :)

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 20.07.2013 kl.00:52. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 4 kommentarerKommentarer

Monica Lindstad

20.07.2013 kl.00:58

så gøy, bortsett fra alt det kjipe da ! :)

Lene Larsen Rørvik

20.07.2013 kl.19:48

kjempefine Bilder :)

tanjals

21.07.2013 kl.11:10

Kjempe fine bilder!

Jennie

21.07.2013 kl.19:02

Fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits