0

Fristet - over og ut!!! ;)

Skrevet 07.12.2011 kl.21:22. Ligger i kategorien FRISTET.

Da va Fristet-eventyret over. :) D har vært en sinnsyk opplevelse på mange måta. E visste ikke ka e gikk til når e meldte me på programmet, for d eneste vi fikk vite hva: "Her skal dåkke testes". Så e trodde i grunn d va et alla Fear Factor program. Men så feil kan man ta, for d va vel mer: Paradis Hotel med fysiske/psykiske utfordringa. ;)

D va veldig spesielt å bo inni huset, å vær oppå så mange ukjente og forskjellige menneske 24-7. Samtidig som d e rart me alle kameraene rundt se, Huska e synes d va skikkelig pinlig å gå på do. Selv om sanne scene ikke blir vist til dåkke, så kommer lyda på micken og der e kameraene der så d blir filma. :P E huske e tenkte på kameraene under dusjing, do-besøk og når e skifta - men ellers glemme man dem på en måte, spesielt på kveldene når vi drakk. ;) Å ting som e ok på en lukka fest, blir fort veldig pinlig og kleint når man ser d sjøl på tv i ettertid og vet familie ser på! Så e hadde vel en følelsen av evig fylleangst fra e kom til Norge og til sesong-slutt. ;)

Å inni huset hadde vi 4-dagers uke, så dagene gikk i surr. Ikke rart når en Fristet-mandag kan være en lørdag osv. Så når e har sett episodene hjem så ekke d alt man e forberedet på skal vises den kvelden. Åsså blir jo 24 tima omgjort til ca. 40 min sendetid, så d e mye som ikke kommer me! ;)

E har gjort ganske masse mer pinlige ting, enn d som blei vist på tv. E har f.eks. ledd så masse at e tissa på me 2 ganga. :P Ene gangen va når vannledninga røyk, å andre gangen va når e og Philip hadde vært på tokt og e sprang ned på rødt for å vekke Adrian å fortelle ka vi hadde gjort og at han måtte komme opp på Svart for no va d krig der oppe. Han fikk seriøst panikkangst og jaga me ut før nåkken skulle komme og tro han va me på d. D va hysterisk morsomt! :) Dem andre tabbene får bli en hemmelighet! ;)

Alt i alt har d vært en sinnsyk opplevelse! Å e endte jo opp me kjærste å greier! :)

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 07.12.2011 kl.21:22. Ligger i kategorien FRISTET. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits