4

Hahaha... HUFSA!!! :D

Skrevet 24.11.2011 kl.01:58. Ligger i kategorien FRISTET.

I dag va d siste mulighet for å finne den fuckings vimpelen. Å no va vi sykt lei av å leite. Vi følte vi hadde leita overalt lissom, å still - ingen vimpel å finne...

 

 

Å etter e, Philip og Tina hadde leita på alle rom på Svart, så tok vi en siste sjekk på badet. Mens e står i baderomsdøra så prøve dem en siste mulighet, nemmelig bak skapet. Å ide dem skal hekte d på igjen så skjer d store... ;)

  

...dem kutta vannledninga så spruten står ut av veggen!!! Hahaha... E lo så hardt at e tissa på me. D va sinnsykt artig... :D

 

 

Philip prøvde å stoppe vannet, mens dem andre deltakerne kom løpende opp til oss...

 

 

Skaden va nok en jobb for rørleggera. Så etter fagfolk hadde kommet å fiksa, så tørke e og Tina opp oversvømmelsen på badet, før ho og Philip satt tilbaket skapet. Den vimpel-leitinga har nok kosta produksjon dyrt! ;)

 

 

Å så va d tid for Rettsal...

 

 

...å under den så blei d avslørt kor d svarte laget hadde gjemt vimpel sin. Å d va ingen andre plass enn inni d rekkverket e hadde titta inni men ikke funne nokke. Dem hadde festa den i en tråd å dytta den langt inn. SINNSYKT frustrerende!!! ARG!!! :P

 

 

I løp av dagen så fikk e åsså mitt første umoralske oppdrag! D lå i et brev på puta mi, så e lista me innpå badet å leste d der... :)

 

 

Oppdaget mitt gikk ut på å skremme Adrian iført Hufsa-kostyme. E gleda me sikkelig til å utføre d oppdraget. D e jo tidenes oppdrag!!! :) Adrian e veldig lettskremt, å Hufsa og Saw-dukka e dem han frykte mest. Så e stod opp midt på natta og tok på me kostyma som e fant ute ved loungen... ;)

 

 

D va utrolig vanskelig å gå i den, å lysa som kom fra øynene og munnen blenda me heilt. E måtte se ned i bakken for å vite kor e gikk. Så e va egentlig temmelig små-dissig når e bevegde me opp trappene til rommet hanna. Men e kom me inn. Huska e prøvde å dulte litt bort i senga så han skulle våkne. Å d gjorde han! :) Hihihi... Han blei sinnsykt redd, hylte og denkte løs på me... :)

 

 

E lo så masse at e blei liggende å rulle av latter inni kostyma og klarte ikke reise me opp på ei stund... Hahahaha... :D Hysterisk morsomt!!! :) Så e trøsta litt Adrian og tilba han å sove mellom me og Philip.

 

 

Så da Adrian la se til å sove mellom oss, så e og Philip opp på hverandre og holdt på å dø av latter inni oss. For kvelden før vi la oss, så hadde min kjære kosa se litt. Å gjett kem som blei liggende å rulle midt oppi Philip sine hvite sekret - Jo Adrian!!! Hahahaha... PRICELESS natt ass! :)

Se linken under:

 
Love Krizz

Skrevet 24.11.2011 kl.01:58. Ligger i kategorien FRISTET. 4 kommentarerKommentarer

T-L

24.11.2011 kl.04:05

Var den beste episoden til nå! xD

Åh herregud å bra det med hufsa, lo så jeg grein.

Å tenk på du som gjorde det da, hadde ledd i en time+ av å se det ansiktet live!

kristinerosok

24.11.2011 kl.14:27

T: Hehehe... E blei liggende å rulle av latter inni Hufsa. Å d selv om e desverre ikke kunne se en dritt gjennom kostyma. Hyla og skrika til Adrian, samtidig som e merka han angreip me va nok til å dø av latter. :) Så d va utrolig gøy for me åsså å se reaksjonen på tv me ansiktsuttrykk og alt! ;)

Anetteou

24.11.2011 kl.22:08

Hahaha, lo så jeg grein jeg også..! Sykt bra gjennomført, og reaksjonen til Adrian er tidens mest morsomme reaksjon. Seriøst :D

inga

06.12.2011 kl.01:51

haha! lo så jeg dæva sjæl! :')

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits