2

I dag så fortsatte vi å leite etter vimpelen. Å vi begynne seriøst å bli utrolig frustrert. Vi har leita høyt og lavt i alle sprekke/åpninge og d som e. Her leita e av alle ting i persiennefestet...

 

 

Så fant e og Philip ut at d va mulig å dra ut peisen. Å da va d bare å krype inni...

 

 

Inni peisen så va der ett rom på ca 1-2 m^2, og d va ca 3 m høyt. D va bygd opp av rektangulere stein med mørtell i mellom, så der va nok sprekke å plassere vimpelen langs. D tok derfor lang tid å sjekke heile rommet og vi gikk inn med stol og barkrakk for å komme høyt nok opp. Å d va klamt og varmt der inne -tempraturmessig! :P Skal likevel ikke nekte for at e og Philip hadde d veldig gøy der inne, men d får bli vår lille hemmelighet! ;)


Niklas + Irmelin og Tina + Khalid blei sendt opp på Fristelsesrommet sammen. Å vi på kjøkkenet fikk rett å slett sjokk når vi så ka dem hadde fått som fristelse. 40 000 kr til laget mot å gifte se lissom... CRAZY!!!

 

 

Å så va d tid for bryllup... :)

 

 

Her sitte vi å venta på brurene...

 

 

Å når e så dem komme inn så seriøst døde e av latter inni me. Kjolene toppa bare heile driten. :P Situasjonen i se sjøl va vanvittig absurd. Å dem fleste jente har vel en tanke om korsen drømmebryllupet skal være. Å e tror ikke å gifte se for penga, foran en svensk hippie prest iført en jalla kakedukkekjole på tv e en av dem. ;) Hahaha... D esså SYKT!!!

 


Presten snakka om tro, håp og kjærlighet. Så heile greia va bare urkomisk!!!  :) E og Lars lo så sykt masse under sermonien at vi måtte se ned flere ganga...

 

Å etter forloverene hadde levert ringene til brudegommen og bruda, så hadde e og Chalotte som oppgave å signere papira som vitne...

 

 

Deretter va d bare å skåle for brudepara...

 

 

... og fortsette me drikking og tala i loungen...

 


Sant skal sies at no har d kommet fram i ettertid at bryllupa va ugyldig i Norge, så dem e faktisk ikke gift likevel. Men d va IKKE d vi fikk beskjed om når vi va inni huset. Da blei vi fortalt at alt va ekte, også når dem kom tilbake til Norge. Så derfor va ditte en heilt vill kveld!!!  ;) 

 

 

Love Krizz

Skrevet 23.11.2011 kl.01:52. Ligger i kategorien FRISTET. 2 kommentarerKommentarer

theresekristina

23.11.2011 kl.10:34

Hahah, så morsomt :D

kristinerosok

23.11.2011 kl.17:18

theresekristina: Hehehe... D va d !:)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits