0

Da blei e offisielt et TV-tryne! :)

Skrevet 08.11.2011 kl.15:17. Ligger i kategorien FRISTET.

I går kveld hadde e min første debutt i Fristet på tv3. Å gjett om e va nervøs heile dagen dah!?!  Så vi kjøpte inn en mengde alkohol og inviterte gode venna på besøk...

 

 

...så e blei så møkings at e ikke klarte å blogge om d før i dag. ;)

 

Da va vi i gang...


 

D va så sykt rart å høre min egen stemme på tv, og hjelpes ka me fakte e har når e snakka...

 

 

Åsså fikk e jo tidenes ekleste inngangsoppdrag. Ikke lett å komme inn i gjengen stinkende og uten mulighet for å bade eller sitte i sola når e skulle sosialisere me. Satt e i sola så dunsta lukta ekstra ut av huda. D va rett og slett mobydelig. D lukta virkelig høgg - en stank av råttent skalldyr. :P

 

 

Å d ekke alle som kan si dem har spydd på riksdekkende TV! ;) *STOLT*

  

Alt i alt så synes d gikk greit på første episoda mi, men e vet d blir verre! Så bare å følge me videre! ;)

 

 

NB!

Fått en del spm om e e modell. Å d kan e avkrefte. E e ikke modell, men e lika å stå modell på gøy som avkobling ved siden av skolen. Åsså får e jo dem flotte bilda! ;) E e ikke me i nåkke byrå, og har heller aldri hatt ett eneste betalt oppdrag.

D starta igrunn når e begynte på NTNU for 1,5 år siden. Bjørn gikk på Fotofagskolen da, og hadde som oppdrag å ta bilde av studenta under tema  "Mote på Gløs" for Adresseavisa. Åsså lurte han på om e ville stå modell i ettertid for han, som e åsså har gjort. Videre har e stått en del for Trine som går Fotofagskolen no. E gjør d fordi e syns d e utrolig artig, åsså får e jo dem kreative og flotte bilda dem laga. :)

 

Love Krizz

Skrevet 08.11.2011 kl.15:17. Ligger i kategorien FRISTET. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits