0

Shit ass! ;)

Skrevet 04.11.2011 kl.00:21. Ligger i kategorien FRISTET.

Shit ass! No e d bare å begynne å blogge igjen. Trodde e la den ballen dø i mai, men no trenge e den uten tvil framover! For jah - dåkke ser rett! Fra no av blir tryne mitt å se mandag-torsdag på tv3 i FRISTET! 

 

 

Ka kan e si, e meldte me på i troa om at Fristet va et alla Fear Factor -program. For d eneste vi fikk vite om programme på castingene va at vi skulle "testes". Å så feil kan man ta! :P Må inrømme d ekke heilt heldig. Jaja mensan - Shit happens when you party naked! ;) Har i korte trekk fylleangst fra en anna dimensjon, å kan by på en REKKE SOSIALE SELVMORD!!! ;) Så følg me på galskapen! :)

 

  

 

Love Krizz

Skrevet 04.11.2011 kl.00:21. Ligger i kategorien FRISTET. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits